Skip to content

Projektledelse & konsulent

Jeg har messer af erfaring med projetledelse, både fra ledelse af softwareudvikling, og fra projektledelse i politiskstyrede organisationer. Hvis du har behov for at få styret et komplekst projekt i mål til tiden, så kan jeg hjælpe.

Udover generel projektledelse, er jeg certificeret i Prince2 projektledelse.

Lastbiler, personbiler, opbygninger og alt der vedrører transport har haft min interesse, siden jeg var i praktik på et Volvo lastbilværksted i folkeskolen.

I dag har mere end 20 års erfaring fra toneangivende virksomheder, primært inden for den automotive industri, hvor jeg bl.a. har stået i spidsen for forretningsudvikling, optimeringer og sikring af en solid indtjening, hvilket har givet mig en helt unik brancheerfaring.

Dette kombineret med er faring som leder i det offentlige med ansvar for udbud inden for bilbranchen, gør at jeg kan sikre at jeres tilbud får succes når I deltager i offentlige udbud.