Skip to content

Om

Lidt om os

Vi er specialiserede inden for EU-udbud i Danmark. Vi sikrer, at relevante leverandører gøres opmærksomme på offentliggjorte udbud, og tilbyder vores mangeårige ekspertise gennem alle faser af udbudsprocessen.

Udbudsprocessen kan være en kompleks og ressourcekrævende omgang med mange faldgrupper, som mange leverandører ofte ikke har ressourcer til at varetage. Vi tilbyder derfor at varetage dele eller alle faser i udbudsprocessen.

Vores mål er at sikre, at flere leverandører kan være med i konkurrencen om et stort indtjeningspotentiale og i sidste ende vinder udbuddet.

Vores spidskompetencer ligger inden for køretøjer, opbygninger og andre tekniske produkter

Thomas Broksø Thygesen

Jeg har mere end 20 års erfaring som selvstændig og fra toneangivende virksomheder inden for den automotive industri, hvor han bl.a. har stået i spidsen for det produktfaglige område, udbud og IT-udvikling. Dette suppleret med 6 år som leder i Rigspolitiet med ansvar for bl.a. anskaffelse og udbud af køretøjer til en af de største og mest specialiserede køretøjsflåder i Danmark, Grønland og Færøerne, har givet en unik kompetence med forståelse for begge sider af udbudsprocessen.

Jeg har stor forretningsforståelse og evner at kommunikere på alle niveauer i en organisation og på tværs af faggrupper. Erfaring som skønsmand kræver, høj faglighed, og når en sag skal fremlægges for dommeren i retten, skal evnen til at formidle et teknisk fagligt stof være på plads.

Jeg mestrer at iværksætte, drive og skabe beslutningsgrundlag i store politisk styrede og bureaukratiske organisationer, ligesom han er god til at få tingene til at ske når projektdeltagere skal overholde leverancer og milepæle i et projekt. Jeg er hurtig til at sætte sig ind i nye og komplicerede problemstillinger.

IT og teknologi har altid været en del af mine fokusområde og jeg har i 11 år drevet egen virksomhed, som udviklede og solgte IT-systemer til transportvirksomheder.

De seneste år er jeg certificeret i PRINCE2, EU-udbudsret og Syn og skøn.

Hvis du vil i kontakt med Thomas

Klik på pilen, ring på +45 2025 7213 eller send mail til thomas@brokso.com

Pelle Walter Hestkjær

Jeg har altid haft en stor passion for biler, så det har været et stort privilegie for mig at have arbejdet mere end 14 år i og med bilbranchen. Gennem årene har jeg arbejdet hos et par af Danmarks største bilimportører samt anskaffet køretøjer via udbud hos Rigspolitiet, der har en af de største og mest komplekse offentlige køretøjsflåder i landet.

Med erfaring fra både den private og offentlige del af bilbranchen har jeg en god forståelse for de udfordringer, der kan være på begge sider af bordet, herunder både at skulle udarbejde et komplekst udbudsmateriale som ordregiver, og at skulle afgive et konditionsmæssigt og konkurrencedygtigt tilbud som tilbudsgiver.

Min erfaring fra politiet har givet mig en god forståelse for hvordan man arbejder og navigerer i en stor offentlig -og politisk styret virksomhed, der til tider kan være en smule bureaukratisk.

Mine styrker er, foruden mit gode humør og tillidsvækkende væsen, at jeg er meget detaljeorienteret og struktureret, hvilket er alfa og omega ifm. udbud – uanset om det er på ordregivers- eller tilbudsgivers side af bordet.  

Indenfor de seneste år er jeg desuden certificeret som projektleder via PRINCE2 og indenfor udbudsret.   

Privat er jeg gift med Ana, og sammen har vi to drenge, William på 8 år og Carl på 5 år.

Hvis du vil i kontakt med Pelle

Klik på pilen, ring på +45 2944 1404 eller send mail til pelle@brokso.com

Nogle af de kunder vi har hjulpet