Skip to content

Om

Om Thomas Broksø Thygesen

Fokus på reultater og optimering

Lastbiler, personbiler, opbygninger og alt der vedrører transport har altid haft min interesse, siden jeg var i praktik på et Volvo lastbilværksted i folkeskolen.

I dag har mere end 20 års erfaring fra toneangivende virksomheder, primært inden for den automotive industri, hvor jeg bl.a. har stået i spidsen for forretningsudvikling, optimeringer og sikring af en solid indtjening, hvilket har givet mig en helt unik brancheerfaring.

Dette kombineret med er faring som leder i det offentlige med ansvar for udbud inden for bilbranchen, gør at jeg kan sikre at jeres tilbud får succes når I deltager i offentlige udbud.

Min mission er at sikre at almindelige leverandører bliver i stand til at deltage i konkurrencen om offentlige kunder​

Jeg kan se hvor mange fejl der opstår i forbindelse med udbudsprocessen, og hvor stor et potentialet er for begge parter – ikke alene for de private leverandører, men også for de offentlige virksomheder, som går glip af samarbejdet med dygtige leverandører og gode produkter.

De store leverandører, bliver større og større – det bliver svære og svære at komme ind på markedet.

Jeg har erfaringen fra begge sider af bordet, og ved præcist hvad det kræver gennemføre en udbudsproces. Jeg har gang på gang siddet med leverandører, hvis tilbud er blever erklæret ukonditionsmæssigt, og forklaret hvorfor reglerne er som de er.

Så hvad får du hos mig?

Du får sikkerhed, overblik og mulighed for at deltage i offentlige udbud, mens du kan koncentrere din om dine kerneområder.

Jeg laver en gennemgående analyse at udbudsmaterialet, og du får:

 • Overblik over potentiale
 • Interessentanalyse
 • Risikoanalyse
 • Overblik over udbuddets evalueringsmodel
 • Konkurrentanalyse
 • Overblik over evaluerings- og minimumskrav
 • Projektplan over udbudsprocessen med milepæle og deadlines

 • Du får mulighed for at vinde og indgå lange attraktive kontrakter med det offentligt, hvilket betyder at du får sikkerhed for løbende indtjening fra dit salg og dit eftermarked.

  Kunne det interessant for din forretning?

  Måske har du tidligere arbejdet med udbud, og har oplevet det som uoverskueligt og med mange lidt rigide regler. Hvilket jeg iøvrigt godt kan forstå. Måske har du ikke tidligere arbejdet strategisk med udbud, og har været frustreret over alt det der skal besvares for af få lov til at afgive et tilbud.

  Når jeg hjælper mine kunder med tilbudsskrivning, så arbejder jeg strategisk og systematisk med udbudsmaterialet. Jeg har erfaring for begge sider af bordet, og ved hvordan man tænker, og hvilke krav man er underlagt i det offentligt.

  Kontakt mig her